• 1 0
  • 0

طرز تهیه دسر رومانف

جمعه 8 شهریور 1398 ساعت 19:30
امروز برای شما عزیزان دستور آشپزی و تهیه دسر رومانف را قرار داده ایم.

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، شما می‌توانید با تهیه این دسر مجلسی خوش طعم در خانه از مهمان‌های خود به خوبی پذیرایی کنید. در ادامه مطلب آموزش طرز تهیه دسر رومانف را می‌توانید مشاهده کنید.

مواد لازم برای دسر رومانف:
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد نصف لیوان
سیب ۱ عدد
موز ۱ عدد
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
رنگ خوراکی (در صورت تمایل) مقدار کم

طرز تهیه دسر رومانف:

پودر ژلاتین را با آب سرد با هم مخلوط کنید و بعد آن را بن ماری کنید سپس سیب و موز را پوره کنید و بعد شیر و شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید روی شعله بگذارید کمی که غلیظ شد ژلاتین بن ماری شده را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید یک بسته خامه به آن اضافه کنید بعد میوه‌های پوره شده را اضافه کنید هم بزنید بعد داخل قالب بریزید چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ببندد.

اگر دوست داشتید رنگی شود مقداری رنگ خوراکی به مقداری از مواد دسر بزنید چند دقیقه داخل یخچال بگذارید بعد که بست مابقی دسر را بریزید.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3874055934355203111
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته