• 5 2
  • 0

مصرف این غذای خوشمزه کبدتان را از کار می‌اندازد!

جمعه 28 تیر 1398 ساعت 23:00
یکی از مسائلی که در آموزه‌های طب سنتی بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به تداخلات غذایی است؛ در این مطلب به ترکیب یک نوع غذا اشاره شده که مصرف آن می‌تواند باعث ایجاد نارسایی کبدی، نقرس، روماتیسم و ... شود.

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، یکی از مسائلی که در آموزه‌های طب سنتی بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به تداخلات غذایی و پرهیز از درهم‌خوری است.

مصرف بسیاری از غذاها و میوه‌ها با هم و در یک وعده غذایی می‌تواند باعث ایجاد زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلفی شود؛ مثلا مصرف ماست یا دوغ به همراه غذاهای حاوی گوشت، باعث ایجاد فساد غذا در معده و اخلال هضم و در نهایت ایجاد نارحتی‌های کبدی در فرد می‌شود و تکرار این عادت بد غذایی می‌تواند منجر به بیماری پوستی «ویتیلیگو» یا همان برص و پیسی شود.

یا متاسفانه شاهدیم که بسیاری از افراد مخصوصاً در زندگی‌های مجردی و خوابگاهی یا در مسافرت اقدام به مصرف همزمان تخم‌مرغ با ماهی(تن ماهی) می‌کنند!

ترکیب تخم‌مرغ با انواع ماهی و مصرف همزمان آنها به شدت سلامت شما و به‌ویژه سلامت کبد را تهدید می‌کند.

ماهی و تخم‌ مرغ در معده تولید عفونت می‌کند و منجر به ابتلا بیماری‌هایی مانند نقرس، روماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان‌درد می‌شود.

در همین زمینه در روایتی از امام رضا (ع) آمده است: باید از این بپرهیزی که ... تخم‏‌مرغ و ماهی را هم‏زمان در معده گرد آوری؛ چه، هرگاه این دو با یکدیگر گِرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دندان‏‌درد به وجود می‌آورند.

بر همین اساس، یکی از رموز سلامتی بر اساس آموزه‌های طب سنتی، شناخت طبع هر یک از غذاها و پرهیز از مصرف همزمان مواد غذایی است که با هم سازگاری ندارند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3822397563263079237
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته