• 0 0
  • 0

جلوگیری از سوزش معده با اجتناب از مصرف برخی مواد خوراکی

سه شنبه 13 فروردین 1398 ساعت 12:11
سوزش معده ناشی از بازگشت اسید معده به سمت مری است که به رفلاکس هم معروف است.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سوزش معده یکی از دردهای بسیار رایج معده در بین بیشتر افراد است که بایستی مورد درمان قرار گیرد.

سوزش معده به احساس سوزش و ناراحتی در معده گفته می‌شود که در برخی موارد، درد آن تا وسط قفسه سینه نیز ادامه پیدا می‌کند ولی یک مشکل گوارشی است.

محققان توصیه می‌کنند برای کاهش احتمال سوزش معده از مصرف برخی مواد خوراکی اجتناب نمائید:

- مرکبات نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو.

- غذاهای پرچرب نظیر پنیر و آووکادو.

- سیر و پیاز.

- غذاهای تند نظیر فلفل قرمز و سس کچاپ.

- مشروبات الکلی و قهوه.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3689244576678890968
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته