• 1 0
  • 0

آشنایی با مواد خوراکی کاهش دهنده التهاب

جمعه 9 فروردین 1398 ساعت 20:00
به گفته محققان، بسیاری از بیماری های اصلی، از بیماری قلبی گرفته تا آرتروز، با التهاب مزمن مرتبط هستند.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز می‌کند و برای پیشگیری از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدی تر باید عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی، آلزایمر، آرتروز و غیره قرار می‌دهد.

برای کاهش روند التهاب در بدن سعی کنید مواد غذایی از قبیل کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید یا شیرینی را از رژیم غذایی خود حذف کنید. چیپس و دیگر مواد سرخ شده، نوشابه و دیگر نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر، گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده، مارگارین و غیره نیز در این دسته قرار می‌گیرند. مواد غذایی ناسالم به افزایش وزن که خود عامل خطر افزایش التهاب در بدن است، کمک می‌کند.

محققان دانشکده پزشکی هاروارد عنوان می‌کنند گنجاندن مواد خوراکی ضدالتهابی در رژیم غذایی می‌تواند موجب کاهش ریسک ابتلاء به برخی بیماری‌ها شود.

محققان گنجاندن مواد خوراکی زیر را در یک رژیم غذایی ضدالتهابی توصیه می‌کنند:

-گوجه فرنگی

- روغن زیتون.

- مغزیجات آجیلی.

- ماهی‌های چرب نظیر سالمون و تون.

- سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم پیچ.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3684603960515778936
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته