• 15 6
  • 14

متخصص طب سنتی:

لیمو عمانی موجود در غذا را نخورید

جمعه 10 دی 1395 ساعت 00:09
متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیمو عمانی‌هایی که به عنوان طعم دهنده‌ طبیعی به غذاها افزوده می‌شود، گفت: لیمو عمانی در زمان طبخ مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب می‌کند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم‌دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها افزوده می‌شود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل‌ کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

وی افزود: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب می‌کند چرب‌ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به‌ خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه‌هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.

این متخصص طب سنتی درباره نحوه‌ استفاده از این طعم‌دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2675018702568647573
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 14 نظر )

عا ل‌ است
بابا فهمیدیم
لطفا رفرنس معتبر این مطلب "عوام فریب" را نیز ذكر كنید.
‌عالی
اتفاق همین دیروز بخاطر این مطلب تان لیموی خورشت قیمه را از دستی خوردم و می خورم .
آقای محمد علی اگر منظورت از لیمو خوردن ، به دندون كشیدن لیمو هست این كارو نكن به مینای دندونت اسیب جدی میزنه .
زایش های علمی تركیب نامتجانس متخصص+ طب سنتی تمامی ندارد. گویا در این حوزه آدم بر اساس رویاهایش هم صاحب نظر میشود و هیچ ضرورتی برای آوردن Evidence سطوح A و B وجود ندارد
لیمو فقط تازه و ترش بشكون بخور حال كن بقیش رو نظری ندارم
واقعا....چه بد
تو یه خبر دیگه تو همین سایت زدید كه لیمو عمانی رو بخورید
متوجه گفته جناب "دلیری" نشدم! چربی و یا اسید چرب از خود گوشت (شامل فسفولیپید , استرولها, اسیدهای چرب آزاد و دیگر خانواده زیر مجموعه لیپیدها) و مقداری كمی هم از گیاهان موجود در غذا میآیند در نتیجه اگر شما همان غذا را میل میكنید چربیهای موجود در گوشت با غلطت بسیار بالاتر را هم با آن وارد بدنتان میكنید و حال اینكه اگر مقداری هم جذب دیواره لیمو عمانی بشود تغییری در كل ماجرا نمیدهد. جام جم عزیز اگر صلاح دیدید مرقوم بفرمائید.
یه ذره هم دنبه سرخ كنید توش بزنید واقعا خوشمزه میشه!!!!
باز هم رفتید سراغ این ورشكسته های علمی؟یاانان سراغ شما امدند؟كی دست از این عوام فریبی هابرمیدارید؟
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته