• 0 0
  • 0

طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا

دوشنبه 29 آذر 1395 ساعت 11:08
شب یلدا نزدیک است و همه خانم های با سلیقه در تدارک بلندترین شب سال، قرار است هنرهای خود را به نمایش بگذارند. شامِ شب یلدا برای خانواده های ایرانی اهمیت فراوانی دارد.
به گزارش جام جم آنلاین ، در این مطلب خورش انار و مرغ که غذایی آشنا برای این شب است را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:

  • انار 2 عدد
  • مرغ 800 گرم
  • نعنا و جعفری خرد شده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری به مقدار لازم
  • سیر سیر یک حبه
  • آب جوش 1/5 لیوان
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-تکه‌های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
2-زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
3-سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه‌های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4-پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.
نکات:
1-می‌توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
2-می‌توانید سیر را حذف کنید.
3-اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.
به اشتراک گذاری
کد خبر : 2662362748021461710
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته