• 5 3
  • 0

روش تهیه سالاد لبنانی: تبّوله

سه شنبه 7 آبان 1392 ساعت 12:32
این سالاد خوشمزه لبنانی برای کسانی که طبق عادت غذای کمی می خورند، پیشنهاد خوبی است. البته درنظر داشته باشید که سبزیجات خام بعد از چند ساعت غذا نخوردن ممکن است معده‌های حساس را اذیت کند.

مواد لازم (برای 4 تا 6 نفر):

      کاهوی کوچک: یک عدد، رشته رشته
      گوجه فرنگی متوسط: 3عدد، نگینی
      بلغور جو: یک پیمانه
      جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
      نعناع ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
      پیازچه: 4-5 عدد، حلقه‌حلقه
      آب‌لیمو ترش: یک‌چهارم پیمانه
      روغن زیتون: یک‌‌چهارم پیمانه
      نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور را 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل خوردن شود در آب​جوش خیس کنید اما آن را روی شعله نگذارید، سپس آن را آبکش کنید.
کاهوی خردشده را کف یک ظرف بریزید و مخلوط گوجه‌فرنگی، پیازچه و سبزیجات را روی آن پخش کنید. بلغور را وسط سالاد به شکل کله قندی ریخته و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکات آشپزی:

*تبّوله را معمولا با کاهو پیچ تهیه می‌کنند.
*نوعی بلغور نیم‌کوب در بازار وجود دارد که برای این سالاد مناسب‌تر است.

>> مجله دلگرم

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1250252998730920364
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته