• 5 4
  • 2

طرز پخت کوکوی هویج

چهارشنبه 22 خرداد 1392 ساعت 11:32
حتما اعضای خانواده از اینکه همیشه کوکو سبزی یا سیب زمینی درست کرده اید ، شاکی هستند . سرآشپز ما امروز طرز تهیه کوکوی هویج را به شما ْآموزش می دهد که به تنوع غذایی تان کمک کند .

مواد لازم:

هویج رنده شده دو پیمانه 

تخم مرغ چهار تا پنج عدد

پیاز متوسط یک عدد 

نمک، زردچوبه و روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

طرز تهیه: 

هویج‌هایی را که با رنده ریز رنده کرده‌اید، داخل ظرفی بریزید. پیاز را هم درون آن رنده کنید. حالا باید تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. سپس مواد را با تخم‌مرغ‌هایی که مخلوط شده است، ترکیب کنید و نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید به جای زردچوبه، کمی زعفران آب‌کرده در مایه کوکو بریزید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

بعد مقداری روغن داخل ماهی‌تابه بریزید و مواد کوکو را درون روغن ریخته و در ظرف را بگذارید. بعد از مدتی در قابلمه را برداشته و کوکو را برش دهید. وقتی یک طرف کوکو کاملا سرخ و آماده شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شده و غذا آماده شود.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1079062307947831858
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 2 نظر )

خیلی خوب وراحته.ممنون
خیلی ممنون
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته