• 4 2
  • 0

اشکنه ماست و جعفری

سه شنبه 21 خرداد 1392 ساعت 10:25
اشکنه انواع زیادی در شهرها و روستاهای کشورمان دارد که هر کدام هم طعم و مزه خاص خود را دارد . امروز سرآشپز ما طرز تهیه ااشکنه ماست را آموزش می دهد .

 

مواد لازم:
 
آرد: 2 قاشق سوپخوری
 
مغز گردوی ریز شده: 1 لیوان
 
پیاز سرخ شده: 2 عدد متوسط
 
نعناع داغ: یک قاشق غذا خوری
 
جعفری ریز شده: 2 قاشق سوپخوری
 
تخم مرغ: 3 عدد
 
ماست: 2 لیوان
 
 روغن مایع: 3 قاشق غذا خوری
 
نمک و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سپس آرد را در آن تفت می‌دهیم و بعد مغز گردوها را می‌ریزیم. پس از کمی سرخ شدن نعناع داغ را به همراه 4 لیوان  آب در مواد می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا جا بیفتد.

پس از گذشت 15 دقیقه جعفری‌های خرد شده را در مواد می‌ریزیم و نمک و ادویه را افزایش می‌دهیم. کمی قبل از مصرف کردن تخم‌مرغ‌ها را درسته در اشکنه می‌ریزیم و کمی صبر می‌کنیم تا بپزند. در آخر ماست را با قاشق به هم می‌زنیم و در غذا می‌ریزیم و قبل از قل زدن از روی گاز برمی داریم. اشکنه ما آماده است و با ترید نان خشک خیلی می‌چسبد.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1076939486909492063
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته