• مشاور علمی طرح پایش سلامت ایرانیان:

    طرح غربالگری ایرانیان بالای 30 سال اجرا می شود

    مشاور علمی طرح پایش سلامت ایرانیان از اجرای طرح غربالگری ایرانیان بالای 30 سال خبر داد و گفت: در این طرح ایرانیان بالای 30 سال از نظر فشار خون، قد و وزن غربالگری می‌شوند.

    • سلامت
  • مصرف ماهی، عمر را زیاد می کند

    محققان علوم پزشکی اعلام کردند افراد شصت و پنج ساله و بالاتر که میزان مصرف ماهی در آنان بالاست به طور متوسط ، دو سال بیشتر از همسالان خود ، عمر می کنند.

    • دانش
  • رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داد:

    نصب سامانه سنجش پرتوهای خورشید در همه استان ها

    رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سامانه سنجش اشعه ماوراء بنفش خورشید با مشارکت سازمان انرژی اتمی در همه استان های کشور، نصب می شود.

    • دانش
  • برای نخستین بار در کشور صورت گرفت

    رونمایی از پرتال قلب سالم

    پرتال قلب سالم برای نخستین بار در کشور در دانشگاه علوم پزشکی کاشان رونمایی می شود.

    • دانش
  • نقش گیاه وج در تقویت حافظه

    مصرف خوراکی و تزریقی داخل صفاقی عصاره گیاه وج بر میزان حافظه و افزایش یادآوری اطلاعات در موش‌های صحرایی نر موثر است.

    • دانش
  • توصیه وزارت بهداشت:

    کنار سواحل، مراقب اشعه خورشید باشید

    رییس اداره بهداشت پرتوها ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: استفاده مسافران و گردشگران سواحل دریاهای شمال و جنوب کشور از وسایل حفاظتی پرتوگیری برای کاهش آسیب های اشعه ماوراء بنفش خورشید، ضروری است.

    • دانش
  • پرتقال ابتلا به کم خونی را کاهش می دهد

    کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه پرتقال به علت داشتن ویتامین C‌ به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی کمک می کند، گفت: مصرف مرکبات دارای ویتامین C‌ برای کاهش خطر ابتلا به کمبود آهن و کم خونی، ضروری است.

    • دانش
  • تولید واکسن جدید بیماری تب برفکی

    دانشمندان انگلیسی از تولید واکسن ترکیبی جدیدی برای مقابله با بیماری تب برفکی خبر دادند که به نظر می رسد از واکسن های موجود به مراتب مطمئن تر و مقاوم تر است.

    • دانش
  • ساخت مولکول ضد سرطان

    دو محقق ایتالیایی با اعمال تغییرات ژنتیکی در گیاهان کاسنی تلخ، قهوه و نارگیل موفق به ساخت مولکول ضد سرطان شدند.

    • دانش
  • خوردنی‌ها و نخوردنی‌های مرغ

    مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌که می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا کارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌کنند؟