• 0 0
  • 0

مطالعه جدید محققان نشان داد:

ارتباط بین مصرف میوه و گرسنگی

جمعه 18 اردیبهشت 1394 ساعت 15:00
زمانی که گرسنه می شوید، قند گلوکز را ترجیح می دهید یا فروکتوز. مطالعات محققان امریکایی نشان می دهد که مصرف قندهای متفاوت می تواند تاثیرات متفاوتی بر بدن داشته باشد.

مطالعات محققان دانشگاه «سوترن» کالیفرنیا نشان می دهد، قندهای موجود در انواع خوراکی ها و میوه ها می توانند تاثیر متفاوتی بر بدن داشته و برخی از آنها با افزایش میزان گرسنگی همراه هستند.

نتایج این مطالعه نشان داد که مغز در برابر قندهای مختلفی که دریافت می کند مانند قند گلوکز و فروکتوز واکنش های مختلفی را نشان می دهد.

گلوکز را می توان در کربوهیدارت هایی از جمله نان یافت که باعث تغذیه سلول های مغزی می شوند اما قند دیگری با نام فروکتوز وجود دارد که در میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

فروکتوز را می توان در خوراکی های دیگری مانند عسل، سس های سالاد و بسیاری از نوشابه های گاز دار یافت.

در این مطالعه، شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شده و آنها را با دو مدل قند متفاوت تغذیه کردند.

نتایج تحقیقات نشان داد افرادی که با فروکتوز تغذیه شده بودند با فعالیت بیشتر سلول های مغزی و همینطور احساس گرسنگی بیشتر مواجه شدند تا افرادی که با گلوکز تغذیه شده بودند.

محققان در پایان به این نتیجه رسیدند که مصرف میوه به دلیل داشتن قند فروکتوز می تواند میل به خوردن را در انسان تحریک کند.(مهر)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1934813201686297977
لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: